Търсене


Пресен колбас Печат Е-мейл

ImageПресните колбаси са приготвени от раздробени месни суровини, с видими тлъстини до 5%, подложени на осоляване, масажиране/тумблиране и варене до достигане на температура в центъра на колбасите 72°С.
Хамбургският колбас е месо от едри преживни животни едносортно, свинско полутлъсто месо и сланина. Допуска се влагането на белтъчни съставки (общо до 3 % от масата на месните суровини) Imageи въглехидратни съставки (общо до 1% от масата на месните суровини). Пълни се в естествени или изкуствени обвивки с диаметър до 140 мм.
Телешкият колбас е месо от едъри преживни животни едносортно, и свинско полутлъсто месо. Допуска се влагането на белтъчни съставки (общо до 3 % от масата на месните суровини), въглехидратни съставки (общо до 1% от масата на месните суровини). Пълни се в естествени или изкуствени обвивки с диаметър 60-80 мм, с дължина на парчетата 25-50 см.
ImageКолбас Камчия е свинско нетлъсто и свинско полутлъсто месо. Допуска се влагането на белтъчни съставки (общо до 3 % от масата на месните суровини) и въглехидратни съставки (общо до 1% от масата на месните суровини). Пълни се в изкуствени обвивки с диаметър 50-65 мм, или естествени с дължина на парчетата до 50 см.


 
< Предишна   Следваща >
GTranslate
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish